Frpas-el felvett videót milyen programmal tudok át konvertálni hogy ne foglaljon pár perces videó töb gigát?
1-es! Frappáns a válaszod. Ebből máris mindent tudni😯
Fraps- nek tényleg ez a hátránya, de pl. Virtualdub megoldás,ha már valaki ragaszkodik a fraps használatához.
V.d-ban a tömörítésnél több kodec is van,lehet kísérletezni mellik a megfelelőbb.
köszi de közbe találtam progit format factory a neve
és azért használok frapset mert azt hallottam ehez kell a leg gyengébb gépigény, most ez igaz?
Free Video Converter elvégzi a feladatot, a VirtualDub-ot nem ismerem, biztos jó.
Csatlakozom a 8-ashoz, azok a programok tényleg jobbak. De hozzáteszem nem a legjobbak azok közül, amit eddig találtam, bár a Shadowplay funkcióik közül sok érdekes van.
A kipróbáltak közül nekem az Open Broadcasting Software tetszett a legjobban. A régi, kétmagos processzor-ú gépen, az Ati 4350-el semmilyen teljesítménycsökkenést nem vettem észre. Bár azt Stream-re találták ki szépen teljesíti a feladatát felvevésre is, sőt képes egyszerre megcsinálni mind a kettőt. A legjobb, hogy a bitrátát lehet állítani, így nincs szükség külön konvertálóra. Mindemellett van temérdeknyi plugin hozzá, sőt most írták újra az egészet, hogy Mac-en és Linux-on is menjen. Az új (multiplatform) nem fog támogatni minden plugint, de ha nem akarsz szórakozni plugin-ekkel, akkor az alap program több funkcióval bír, és idővel megkapja a régi plugin-eket. Magyar nyelv is van rajta, ha ilyen igényeid lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!