Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Frpas-el felvett videót...

Frpas-el felvett videót milyen programmal tudok át konvertálni hogy ne foglaljon pár perces videó töb gigát?

Figyelt kérdés

2015. nov. 22. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Fraps? Istenem ki használja még azt a szutykot.
2015. nov. 22. 17:59
 2/9 DjImipapa ***** válasza:

1-es! Frappáns a válaszod. Ebből máris mindent tudni😯

Fraps- nek tényleg ez a hátránya, de pl. Virtualdub megoldás,ha már valaki ragaszkodik a fraps használatához.

V.d-ban a tömörítésnél több kodec is van,lehet kísérletezni mellik a megfelelőbb.

2015. nov. 22. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi de közbe találtam progit format factory a neve

és azért használok frapset mert azt hallottam ehez kell a leg gyengébb gépigény, most ez igaz?

2015. nov. 22. 19:44
 4/9 DjImipapa ***** válasza:
Naggyából igen, sokat nem fog vissza a gépen! Gond a formattal az, hogy legalábbis nekem nem sikerült tiszta verziót találnom, erős a gép védelmem, és minden verziónál volt egy vagy több kéretlen alkalmazás....+ virtual magyar felületű,és sokat tud.
2015. nov. 22. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:
a virtual ingyenes?
2015. nov. 23. 12:43
 6/9 DjImipapa ***** válasza:
Abszolúte az!
2015. nov. 23. 16:32
 7/9 DjImipapa ***** válasza:
2015. nov. 23. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
A nagy lósz.rt a fraps-nak ponthogy a legnagyobb gépigénye van. Videokártyák mellé adják a legjobb képernyőfelvevő programokat, amik a játék közben sem akasztják meg a gépet, mert a gpu-t is kihasználják pl. NVidia ShadowPlay, AMD-nél is van valami. Csak ugye tudni kéne használni.
2015. nov. 24. 00:06
 9/9 tumpech válasza:

Free Video Converter elvégzi a feladatot, a VirtualDub-ot nem ismerem, biztos jó.

Csatlakozom a 8-ashoz, azok a programok tényleg jobbak. De hozzáteszem nem a legjobbak azok közül, amit eddig találtam, bár a Shadowplay funkcióik közül sok érdekes van.

A kipróbáltak közül nekem az Open Broadcasting Software tetszett a legjobban. A régi, kétmagos processzor-ú gépen, az Ati 4350-el semmilyen teljesítménycsökkenést nem vettem észre. Bár azt Stream-re találták ki szépen teljesíti a feladatát felvevésre is, sőt képes egyszerre megcsinálni mind a kettőt. A legjobb, hogy a bitrátát lehet állítani, így nincs szükség külön konvertálóra. Mindemellett van temérdeknyi plugin hozzá, sőt most írták újra az egészet, hogy Mac-en és Linux-on is menjen. Az új (multiplatform) nem fog támogatni minden plugint, de ha nem akarsz szórakozni plugin-ekkel, akkor az alap program több funkcióval bír, és idővel megkapja a régi plugin-eket. Magyar nyelv is van rajta, ha ilyen igényeid lennének.

[link]

2015. nov. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!