Miért nem engedhet kattintani?
Hali!
Már jó ideje fent áll a problémám(talán van 1 éve is már), bár nem különösebben foglalkoztam vele, de most csak rákérdezek már,mert egyre idegesítőbb!
A probléma első megnyilvánulása az volt, hogy mondjuk nem is tudom, csak simán internetezek, és egyszer csak, nem enged a tálcán kattintani semmire. Pontosabban az adott ablakon kívül semmire sem. Megoldást találtam: a jó öreg szent háromság, ctrl+alt+del, win7nél ugyebár bejön egy külön ablak, menüvel, lemégsézem és tökéletes.
A második előfordulása, amikor videót/filmet nézek pl Media Player Classiccal, akkor random beleteker a filmbe,vagy a mappában levő kövi médiafájlt játssza lem és ugyanígy nem tudok kattintani sehová sem,ezellen azt szoktam, hogy nem nézek full képernyőn semmit, a tálcára kattintok, így nem lesz aktív a lejátszó ablaka és nem ugrál a film sehová :)
A harmadik, a Teamspeak 3 programon belül, jóformán semmit sem enged, pl a beállítások ablakban egy gombra sem tudok nyomni. Ha van jogom egy szerveren, egeres "húzd és engedd el" módszerrel nem tudok embert huzogatni.... Bár most az egész TS rossz, nem jegyez meg semmit, minden indítás előtt lincenszet kell elfogadni, és nem jegyzi meg az ip-ket, hangbeállításokat...
A negyedik, a ts-hez hasonló, általában olyan játékoknál fordul elő, ami patchert használ. 3-4 játéknál már megfigyeltem, hogy a patcher ablaka bejön, és egy gombra sem tudok kattintani, sehogy sem reagálni, egyetlen egy kivételével: a bezárós kis X.
Ugyanez jelentkezett most a mi nap, a minecraftnál is, miután bejött a java update 66....
A probléma szerintem egy és ugyan az minden esetben, de nem tudok rájönni mi lehet!
A számítógép többször is újra lett telepítve azóta, de a probléma állandó.
Szívesen meghallgatok tanácsokat! :) Bocsi a hosszú kérdésért, előre is köszönöm!
Az egér kurzorja néha elindul magától? Megtörténik hogy nyomsz egy betűre és mást csinál? Próbáltál egeret és billentyűzetet cserélni?
A gép előtt szoktál reggelizni ebédelni vacsizni? Ha igen akkor megér egy próbát.
Tengor - Igaz, hogy nem eredeti verzió, de más-más verzió is volt feltelepítve , olyanok amik az ismerősömnél tökéletesen működnek, tehát nem az op rendszerben keresendő a problematika szerintem.
2. kommentelő - Sem az egér, sem a billentyűzet nem hibás, ugyan ez történik a kicserélésükkor is, csak ezek a problémák vannak, amiket leírtál példának sosem fordultak elő.
Ez nem egy hekkelt windows? Csak azert mert a hekk adminisztratori joggal volt futtatva, es a te juzered admin hozzaferese nem tud olvasni vagy irni bizonyos fajlokat a system32ben vagy wow64ben amiket a hekker nem engedelyezett. Magyarra forditva, a geped lehet egy masik gazdira hallgat aki masolhatja a fajljaidat, nezheti az uzeneteidet stb. Legalabbis elmeletileg.
Probald meg ugyanarra a hardverre telepiteni egy tisztesseges windowst, kivancsi vagyok ugyanaz a hiba elojon-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!