GTS DayZ ruhák/skinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a (bizonyára hallottatok róla) GTS DayZ szerverén, ami az ArmA2-re épül, hogy is vannak ezek a ruhák? ... Gondolom itt nem úgy van mint a Standaloneba hogy kesztyűt, bakkancsot és ilyeneket találhatunk. Esetleg itt is vannak különböző rohamsisakok? Milyen Gyakoriak? Erről szeretnék egy részletes tájékoztatást kapni, hogy milyen "ruhadarabok" Vannak a szerveren. (Számomra fontos a kinézet) És ha egy kis időtök van, akkor még írjátok le legyetek szívesek, hogy a fegyverekkel kapcsolatban az "alkatrészek" felszerelése van-e, vagy hogyan működik. Előre is köszönöm!2015. nov. 21. 13:24
1/2 anonim válasza:
Rengeteget játszottam a GTS szerveren...több ezer órát toltam ott. Én vettem ruhát a webshopban, ezért ezzel a ruhás dologgal nem kellett szórakoznom, de amikor lootoltuk a katonai bázisokat, a barakkokban sok ruha volt. Mindig eladtam valakinek, vagy odaadtam valamelyik haveromnak. (De volt olyan is, hogy csak ingyen odaadtam valamilyen kezdőnek.)
Lehet még gyilkolással is ruhát szerezni.
Van lehetőség ezeken kívül is, ölnöd kell xy embert és lemegy a humanityd, vagy gyógyítanod kell xy embert és akkor felmegy, lehetsz terrorista, vagy hero. Vannak ilyen kereskedős zónák, és ha terrorisa/hero vagy akkor tudsz vásárolni az adott kereskedőtől, fegyvereket/ruhákat...stb
Alap kereskedőknél nem tudsz jó terepruhákat venni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem... Tehát akkor nincsenek külön a nadrágok és felsők. Köszönöm szépen a választ! c:
2015. nov. 21. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!