Androidos telefon root-olása?
Figyelt kérdés
képernyő rögzítő program root-ot kér, de azt se tudom mi az és hol kell beállítani és mi a következménye és hogy tudom visszaállítani. A no root-os programok nem működnek sajnos.2015. nov. 19. 19:50
1/6 anonim válasza:
A root által kinyitod atelefoonod szoftverét
ezáltal rendszergazdai szintet adsz az Android oprendszernek.
BNem lehet beállítani, Szoftveres módosítás kell hozzá.
De ha nem tudod mi az én nem ajánlom!
2/6 anonim válasza:
A rootolás azt jelenti, hogy rendszergazdai jogosultságot adsz magadnak a telefonon. Különböző márkájú telefonoknál különbözőféleképpen működik a dolog. Vannak hozzá programok, mint a kingoroot, kingroot, framaroot, stb...
Használatuk egyszerű, általában 2-3 kattintás, és már kész is. Interneten joutube-on utánanézhetsz ezek használatának. Azt nem árt tudni, hogy a házilag rootolt telefonnnak ugrik a garanciája, Illetve egy-két aplikáció sem támogatja a rootolt telefonon való futást, ilyen például a Telecomos TV-GO.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezekután nem lehet visszaállítani "alap" szintre?
2015. nov. 19. 19:59
5/6 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy mit csinálsz, akkor ne erőltesd, mert a végén papírnehezéket csinálsz a telefonodból.
6/6 A kérdező kommentje:
azt hiszem igazatok lehet. köszi a választ :)
2015. nov. 19. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!