Windows 7 probléma?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kikapcsolni az aktiválás figyelmeztetőt?Állandóan felhívja rá a figyelmemet miközben filmet is nézek,ez nagyon zavaró.Ki tudnám ezt valahogy kapcsolni?Aktiválni meg nem akarom,egy mert nincs hozzá kulcsom,kettő mert nem is érdekel igazán,a lényeg hogy ne baszogasson folyton.Előre is köszönöm a segítséget.2015. nov. 18. 14:23
11/11 Tengor válasza:
#11, ez egy nagyon rossz érvelési technika. Attól, hogy én mit követtem v. mit nem követtem el a múltban, vagy mit csinálok vagy nem csinálok a jelenben annak nincs köze ahhoz, amit te teszel, és hogy az legális vagy nem legális.
Ez kb olyan, mint ha csak akkor kritizálhatnál egy filmet, ha már te magad is csináltál már egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!