Mi lehet a gond? Far Cry3! "failed to synchronize cloud saves"
Megvásároltam a játékot, először a laptop-ra telepítem és minden tökéletesen működik!
Aztán fel telepítem a Asztali PC-re és ott már kapom a hiba üzenetet: "failed to synchronize cloud saves"
sehogy,nem jó nincsenek mentések és,játék közben sem ment,innentől fogva,nem lehet játszani a terméken mert,az első mentéspontnál nincs hova,visszarakjon és csak tölt"lefagy"
Valaki találkozott már ezzel?
Aha értem,hát mindenesetre kösz!
Folyamatosan a jobb felső sarokba a villog/tölt a save felirat fegyveres ikon gondolom tudod,"mint mikor menteni szokott csak nem végig folyamatosan!
És ha meghalok vagy be kéne tölteni valamit újra,
akkor befagy a töltésnél "valami forgó kis tengeri állat ikon" és úgy marad,befagy mivel nincs mit betölteni nem mentett még semmit" elölről lehet csak újra kezdeni NEW GAME ,NEW SAVE !
Hát pedig ez nem ment egyáltalán,nem is értem ! kidobtam az ablakon a pénzem + még játszani sem tudok a "kedvenc" játékomon ! KATASZTRÓFA !
Szia!
Ugyan ez a probléma, folyamatos mentés és ha meghalok csak kőröz.
Azóta találtál megoldást?
Nekem még semmi !
Köszi a tippet de ebből első ránézésre sokat nem értek,de megpróbálom értelmezni kösz!
Hát ez nekem nagyon bonyolult!
Ilyen szinten az angolt és a számteket nem tudom összehozni.
Angolul nem értem meg rendesen, fordítva meg még annyira sem.
Esetleg ha tudnál segíteni :S ?
Előre is köszi, ha készítenél 10 perc alatt egy értelmezhető magyar fordítást,sokaknak biztos segítenél vele többek közt nekem is:) !
Előre is köszi, az UPlay meg szakadjon meg!
Ugyanez volt a probléma, mivel a Windows 10 Küszöb 2 frissítés. Uplay mondogatta: "Nem lehet szinkronizálni ment". Addig is megy, a "C: \ Program Files (x86) \", és megváltoztatta a tulajdonjogát a "Ubisoft" mappát a használati, fogyatékkal örökséget, és átadta magam, felhasználók és rendszergazdák "Full Control" engedélyeket. Ez kissé vad, de ez a trükk. Ubisoft most tudja írni a felhő Mentés lemezre, és akkor képes lesz arra, hogy folytassa a játékot. Élvezze! PS ha nem ismeri ACL, ez hogyan csinálod, lépésről lépésre: 1: Jobb klikk a "Ubisoft" -> Tulajdonságok 2: A Biztonság lapon 3: kattintson a [Speciális] gombra 4: mellett a tulajdonos a területen, kattintson a "Change" linkre (az UAC pajzs rajta) 5: Írja be felhasználói nevét és nyomja meg a [Check Names]. ha a neve automatikusan és jobbra, nyomja meg az [OK] 6: Engedélyezze a "[] tulajdonos cseréje altárolókon és tárgyak" jelölőnégyzetet 7: Nyomja meg a [Tilt Öröklési] gombot. A párbeszédablakban válassza "-> Vegye ki az összes örökölt engedélyek ettől a tárgyat." Ez fontos. 8: A [Apply] gombra. NE nyomja meg az [OK] gombra .. 9: [Add] a saját felhasználói ismét a "Engedélyek bejegyzések" rovatába, ha ez van távolítva. Adj magadnak teljes ellenőrzést. 10: [Add] vagy [Edit] "Rendszergazdák" és a "felhasználók", hogy nekik a teljes ellenőrzést is. 11: Nyomja meg az [Apply] újra. 12: Nyomja meg az [OK] 13: Indítsd el a játékot. Uplay képesnek kell lennie arra, hogy írjon a lemezre, amikor fut a felhasználó most.
Ezt így nem lehet érteni :S
De az angolba meg elakadtam itt :
Uplay-Speciális biztossági beállításokba bent vagyok oké, de melyik Rendszer biztonsági tag Öröklődését kell letiltani? és mit kell létrehozni,helyette engedélyezni..meg az átunna valók már káosz nekem!
Érthetetlen módon de a második újratelepítés után"bár ez hetekkel az első után történt, amíg nem tudtam használni" megoldódott a probléma magától!
Az újratelepítés után felismerte a mentéseket,minden rendben volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!