Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az x264vfw codec-et milyen...

Laxli kérdése:

Az x264vfw codec-et milyen renderelő programban tudom használni különösebb bűvészkedés nélkül, hogy használható legyen?

Figyelt kérdés
Konkrétabban: Vegas Pro -számomra nehézkes, bonyolult, virtualdub -szintén... Olyan program kéne, amiben egyből lehet használni, hanggal codec-el együtt könnyen tevésre bírható, csináljon, e codec segítségével, akár bármilyen formátumból, bármilyet nyilván, amitre maga a x264vfw codec képes, nekem jelen helyzetben egy mp4 fájl angol hangját kéne magyarra cserélni. Viszont, amit tudok, hogy ezzel a codec-el tömörítették, s csak így lehet tű éles képe, kis mérete mellett. Tehát bármilyen más codec, vagy konverter program, ami a saját codec-jeit használja kilőve eddigi tudásom szerint. Van nyilván egy "b" verziója is a kérdésnek, lehet-e, vagy tud-e bármilyen program, akár a fent említett codec nélkül is, úgy hangot cserélni, hogy lényegi módon nem nyúl a filmhez, úgy értem nem konvertálja magát a képet? Csak hangot cserél, ha azt akarom?? De a kérdés alapja azért továbbra is érdekel!!! Ez a verzió van meg: "x264vfw full 42 2538bm 41390"

#mp4 #codec #x264vfw
2015. nov. 17. 09:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!