Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » World of Tanks nem latok...

World of Tanks nem latok semmit, térképet, állást se?

Figyelt kérdés
WoT-ban miután elkezdődött a csata semmit segítséget nem látok, nincs térkép, állás, idő, tank státusz, még az elején a visszaszámlálás se, de a célzás látszik. mi lehet a gond?

2015. nov. 16. 17:59
 1/6 Brandon41 ***** válasza:
Haáz M-et megnyomod akkor lesz térképed
2015. nov. 17. 07:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha semmit sem látsz : térkép, játékosok neve, tankod hp-je bal alsó sarok....stb-------akkor nyomd meg a V -t, az M-el csak a térképet tudod ki/be kapcsolni, de a V mindent ki/be kapcsol.
2015. nov. 17. 08:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha megnyomom a v-t akkor csak a célzó kapcsol ki-be, a többit ugyan úgy nem látom. Meg ha megnyomom az esc-t akkor sem h kilépés folytatás...
2015. nov. 18. 06:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam újra telepíteni az se segített.
2015. nov. 18. 06:50
 5/6 anonim válasza:

Hülyeség volt újratelepíteni. Egyszer leraktam a billentyűzetet a földre, véletlenül ráléptem, benyomtam vagy 20 billentyűt egyszerre és nekem is eltűnt minden.

Ha mégegyszer lesz ilyen, akkor csak nyomogasd végig az ÖSSZES billentyűt a billentyűzeten. Valamelyik visszahozza ezeket, de most nem jut eszembe melyik. Tényleg MINDET nyomogasd végig.

2015. nov. 18. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz próbálok mindent
2015. nov. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!