Miért nem működik az ETS2 MP?
Az ETS2-m eredeti Steam-es.
Az ETS2 MP oldalára is be vagyok regisztrálva és a legújabb verzió van meg a játékból-is és a MP programból-is.
Ennek ellenére viszont ha elindítom a MP programot a játék be is tölt, de amint megjelenne a profil választó ablak max 1mp múlva rögtön el is tűnik és helyette csak a program fájljaiban található kamionos képeket mutassa. Nagy ritkán ilyen fél pillanatokra be-be villan ugyan az ablak de utána ismét eltűnik.
Esetleg még annyit megemlítenék, hogy ha az "F12" gombbal készítek egy fényképet akkor egy darabig úgy marad a profil választó, de akkor meg nincs egér (nem csak nem látom, mert még a gombokon se látni, hogy felvillannának, hogy ott az egér.
Ja és nem tudom, hogy ez hiba-e de amikor a telepítésről néztem videót és ott az illető kipróbálta a játékot, akkor neki indításkor nem csak azt kellett kiválasztani, hogy mivel futtassa a programot hanem szervert-is. Nekem ez nincs mármint nem tudok szervert választani, csak a futtatáshoz használt programot.
Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!