Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom feltelepíteni...

Miért nem tudom feltelepíteni a photoshop CS3-at? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Még egy hónapja próbáltam feltelepíteni de a csík negyedénél leállt, és két óra múlva is ott állt, ugyhogy kiléptem, de részlegesen felrakta a dolgokat. Most nem engedi leszedni mmert szintén leáll a csík.

Ha megpróbálom "kiegészíteni a telepítést" akkor kiirja hogy tegyem be az adathordozót. De ez egy 30 napos próbaverzió lenne.

Mit tegyek?

2010. márc. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy hibásan töltötted le (vagy hibásan kaptad adathordozón)?

Uninstalláld le amit feltettél, töröld a programfiles-ből a feltett mappáját, ha nem elég, akkor regedit-ből (start/futtatás->regedit, keresd meg szerkesztés/keresés->photoshop) és töröld a hozzá tartozó kulcsokat, illetve van egy program, ami elvégzi ezeket, de sajnos nem tudom a program nevét. Utána próbáld meg még egyszer feltelepíteni, ha nem működik, akkor szerezz be egy másikat, mert hibás (szerintem).

2010. márc. 19. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi utánanézek. A legjobb hogy nem tudom leszedni. Valami drasztikus eszköz kéne^^
2010. márc. 21. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

töltsd le ezt

jobb

Download this torrent

ha érdekel hozzá a magyarítás irjás odaadom azt is

üdv.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 21. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Csökkentett módban le tudod szedni. Inditás, amig fekete a monitor F8-at nyomogasd. Csökkentett módban minden más lesz, de ezzel ne törődj. Ez a Windows javitó módja.
2010. márc. 22. 01:52
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm sikerült.

leszedtem helyette a paintool sait ^^

2010. márc. 22. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszi én is! Viszont én kérném a magyar nyelvi fájlt! :)
2010. márc. 22. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:

oké irj az e-mailre vagy írd le a cimed

pl msn és odaadom

sokkal könnyebb vele

2010. márc. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!