Valaki tud működő kódokat az Adobe Photoshop CS3 Extended-hez?
Kerested? És nem találtad sehol? :/:S Jujj :'(
Akkor vedd meg a boltban ha hülye vagy hozzá.
remélem ezért nem loknek ki :P mert ezz nem warez oldal
na ha beinstaláltad a photoshopot akor meny ráá C/windows/system32/driver/etc/host fájt nyisd meg jegyzetombel és ird bele esztet
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 activate.adobe.com
és itt a kódd --> 1330-1907-8852-8234-4960-2596
-> tegnap 08:41 <-
te láma... 18 éves vagyok , szlovákiábol vagyok ,szóval bilentyuzetem is szlovák, és nincs benne "ű" "ö" "ő" és nem vagyok fogyatékos sem, és csak segiteni akartam... és ha nem tévedek ez az oldal nem arra van h. tanujak meg magyarul irni hanem segiteni másokon, szoval ha nem tucc semmi normálisat irni akor ne is irj.
(remélem h. felfogod a pici agyadal)
Nem éppen a hiányzó karakterekre gondoltam csak, de hát miért is gondoltam, hogy ezzel tisztában vagy. Amúgy az oldal alapvető funkciója nem kell, hogy mellőzze a helyesírást. De ha te így gondolod, akkor szánlak ;).
Skype-on meg nem fogok veled semmit elintézni. Tanulj meg írni, ennyire egyszerű.
mond amit irtam mék részét nem érted ? én csak plédákat montam("ű" "ö" "ő") a szlovák nyelvt tejesen más mint a magyar, nálunk pluszba vanak pár betuk ščžďťľ... amiket te még TV-be se látál erol enyit, és amikor irtam nem az volt a lényeg h. hibátlanul irjak!!! és ha még valami bajod van akor irjál az adminak. téma lezárva.
ha nem a témához irsz akor inkább ne is irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!