Winamp-ban hogy lehet megnyitni az összes zenét? (Bővebben lent)
Tehát nekem sok fajta zeném van és mappákba vannak csoportosítva pl. van olyan mappa amibe mulatós, van amibe meg pl. rap zenék vannak..stb.. Na és én mindegyiket meg akarom nyitni egyszerre.
Hogyan kell?
Előre is köszönöm a segítséget!
Többféle módon lehetséges:
1. Kijelölöd a könyvtárakat, amikben a zenék vannak és belehúzod a Lejátszólistára.
2. A lejátszólista alján vannak gombok --> Add Dir --> Kiválasztod a könyvtárat és beteszi a tartalmát.
El is lehet ezután menteni ezeket egy úgynevezett Playlist (m3u kiterjesztésű) fájlba, hogy a következő alkalommal ne kelljen újra egyesével betöltögetnie a zenét, hanem egyből a listát adja ki.
Ez a lehetőség is a lejátszólista ablakának alsó srkában található --> Nálam PLS gomb --> Save és kész.. Legközelebb a Load-dal be lehet ezt tölteni.. Persze én már egy elég régi de nagyon megbízhatóverziótját használom..az vált be még 2004-ben.
Remélem, sikerrel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!