Egy ilyen gépen elfutna az új Call of Duty Black Ops 3? Vagy gyenge benne a vidikari?
2015. nov. 10. 16:47
1/9 anonim válasza:
Nem tudom eddig hányszor lett leírva ezen az oldalon de szerintem 1 milliószor biztos. NEM veszünk előre összerakott gépet.
2/9 anonim válasza:
Ezt a gépet 90-ből összerakod. Használt cuccokból kb 70-ből. Ne vegyél előre összerakott gépet
3/9 anonim válasza:
Végigolvastam :) Ez a kamu duma.
4/9 anonim válasza:
Azzal egyetértek hogy ne vegyünk előre összerakott gépet de erős a 90-ből kijön duma.
alaplap-18869Ft
proci-32970 Ft
ram-13785 Ft
v.kari-23887Ft
hdd 13636.
dvd-4442 Ft
Ez idáig 107589 és ebbe nincs benne a ház meg a táp de csak azért mert nincs infó róla.Kb 20-ból meg is van azaz árában van a gép.
Ezek a legolcsóbb alkatrészek tehát ne gyertek azzal hogy jó vagy nem jó.A Scynet ajánlatábol ennyi derül ki.
Ha kérsz gépösszeszerelést az még egy ötös.
5/9 anonim válasza:
Kisfiam tudod ki dumál..... Felejtsd már el a pcx-et meg az ipont
Az alaplap 11778Ft [link]
Már spóroltam 7 ezret és a többit nem is néztem.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem tudod kihozni 90-ből mert nem látsz tovább a pcx-nél, de ez nem azt jelenti, hogy más sem tudja.
7/9 A kérdező kommentje:
Mi baj van ha így veszem meg?
2015. nov. 11. 16:24
8/9 anonim válasza:
Az, hogy így sokkal drágábban jössz ki
9/9 A kérdező kommentje:
Senki nem arra válaszolt amit kérdeztem,akik írtak nem tudnak olvasni mi volt a kérdés? GRAT. ...
2016. máj. 21. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!