Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A BF4-hez írt X7-es egér...

A BF4-hez írt X7-es egér makróban hogy lehet a szórást is beállítani?

Figyelt kérdés
A felfelé húzást már megoldottam, de a fegyóknak szórásuk is van, azt hogy lehet makróval kiküszöbölni? A neten sokan megcsinálták, de csak egy külső programmal. Jó lenne látni egy olyan makrót. A kérdés adott, ha már nincs felhúzás, a szórást hogy lehet csökkenteni?

2015. nov. 10. 00:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Aim bot programról szó sem lehet, nekem csak makró progi kell, mint a nyugati és orosz játékosok 80%-ának. Tudja valaki?
2015. nov. 10. 00:21
 2/12 meszike91 ***** válasza:

NE MAKRÓZZ! Tanulj meg játszani!

Ezzel csak más játékát teszed tönkre.

2015. nov. 10. 04:28
 3/12 anonim ***** válasza:
#2: De hát mindenki csal, akkor neki is szabad!
2015. nov. 10. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Játssz tisztességesen!

G.

2015. nov. 10. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Igazatok van a csalás nagyon tisztességtelen, de a játékosok 70-80-a makrózik és néhányan még komolyabb cuccokkal is tolják. Hogy lesz kiegyensúlyozott a játék? Ha makrózunk mi is, vagy hagyjuk magunkat szarrá lőni. Bocsánat a kifejezésért! Nekem családom van és nagyon kevés időm játszani, és a makrós többség tönkreteszi a játékomat, amiért fizettem! A Dice és az EA ne tesz semmit a makrós egerek kiszűréséért, tehát nekem kell tennem valamit, amivel egyenlőbbek lesznek az esélyek. Kiszűrni nem tudom mások makrós egerét, de kiegyensúlyozottabbá tehetem a játékot, ha én is kiküszöbölöm a felhúzást. Így már egyenlőek az esélyek! Mellesleg makróval is csak közepes gamer vagyok, nem szoktam sok vizet zavarni és ritkán függ rajtam a meccs kimenetele. Sajnálom a játékosok azon 20-30 százalékát, akik nem így tesznek!
2015. nov. 10. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
A kérdés továbbra is adott, a szórást hogy lehet csökkenteni, ha már nincs felhúzás?
2015. nov. 10. 16:27
 7/12 Ridzi válasza:
ne foglakozz a sok becsületes álomvilágban élő emberkével...én lennék a legboldogabb ha csak makrót használna a játékosok 80%-a...de a sok kis hekker kislány nem éri be ennyivel apuci megveszi nekik a csalást az aimjunken az egy kimondottan erre készült oldal az olyen kis barbie babáknak akik az életbe sem tudnak érvényesülni...akiknek a kis kukiuk felálLításához is segítség kell...és az oldal segítségével megvásárolják a csalást Aimbit, one shot kill stb...renegteg klan használja pl. [MOW] [AA] [NXR] [REKT] [COOK] [BOONG] ezeket ugyhogy ne gyertek nekem a játsz becsületesen dumával azért mert valaki csak makrózni akar...ÉS AMI A LEGSZEBB AZ EGÉSZBEN H AZ ITT MEGVÁSÁROLT CSALÁSOKAT SEMMI NEM ISMERI FEL...ÉS AZ MEG MÉG CSAK HAB A TORTÁN H ELÉGSOKAN ÉRDEKELTEK EBBEN NAGYON SOK SŐT RENGETEG ADMIN IS BENNE VAN EBBEN..LE LEHET HÜLYÉZNI DE TUNÁK MÉG MESÉLNI.. 1500 ÓRA BF 1200 ÓRA BF3 TAPASZTALATBÓL MONDOM NEM MA KEZDTEM...DE TI CSAK ÁLMODOZZATOK MAJD FELÉBREDTEK....A MAKRÓ SZÓRÁSRÓL ANNYIT H OTT KELL ÁLLÍTANI AHOL A FÖL LE MOZGÁST...VAGYIS MAKRO MANEGER:AZ ELSŐ SZÁMJEGY MINDIG A VÍZSZINTES JOBBRA BALRA MOZGÁS, A MÁSODIK SZÁMJEGY PEDIG A FÜGGŐLEGES FÖL LE MOZGÁS..EZEKET AZ ÉRTÉKEKET KELL ADDIG ÁLLÍTGATNI AMEDDIG JÓNAK LÁTOD.....JÓ JÁTÉKOT....JA ÉS NEKEM NEHOGY CSALJ!!!XD XD
2016. nov. 28. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Köszi, elmélyültem benne és megvan. Készítettem egy weboldalt a makrózáshoz, nézzétek és töltsétek:

[link]

2017. jún. 11. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Csak a fogyatékosok hackelnek és csak az óvodások használnak A4Tech egeret.
2017. jún. 11. 20:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a béna lúzerek dugják homokba a fejüket. Lövesd szét magad, én inkább makrózok hogy kiegyensúlyozott legyen a játék.
2017. jún. 18. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!