Szaggat, akadozik, darabos a film Ubuntu 14. 04-n?
Sziasztok,
Nemrég átálltam Windows-ról Ubuntura, és elég zavaró dolgot vettem észre.
Először Youtube videókon vettem észre, majd rendes filmeken is feltűnt, hogy a kép folyamatosan szaggat, ill. darabos.
Feltelepítettem a gépem videókártya driverét is, de továbbra is fennmaradt a hiba.
Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.
A gépemen AMD R7 R260-s videókártya van.
Köszi
Előző komment sztornó, sikerült megnéznem.
Tényleg nincs feltelepítve.
Hogy kell feltelepíteni?
"hanem Youtube-s, ill. Flash videókon is szaggat."
Flash kiegészítőből két féle van: az Adobe nem frissített változata (flashplugin-installer csomag), illetve a Google pluginja (pepperflashplugin-nonfree csomag), ami ráerőszakolható Firefoxra is (freshplayerplugin csomag).
Bővebben erről itt: [link]
Nekem például egy AMD R7 R250-es kártyám van.
Videólejátszásra VLC Media Playert (2.1.6) használok teljes megelégedéssel, a Youtube-hoz a freshplayerplugin-t (0.3.3+git20151103~webupd).
Szóval kipróbáltam minden tippet, amit eddig mondtatok:
fresh plugin-t, codeceket telepítettem, átváltottam egyik videó driverről a másikra, még azt is beállítottam, hogy ne az AMD videókártyát, hanem az Inteleset használjak.
Sajnos, egyik beállítás sem hozott eredményt, mind a Flash, mind a rendes filmek ugyanúgy szaggatnak, mint eddig.
Mindegyik böngészőben akadozik ?
fglrx driver telepítve van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!