Hogyan tudom eltávolítani az Internet Explorert a Win10-ből?
-sehogy ,de nem is kell azt neked onnan kidobni,van ott ezer másik dolog is amiről még csak nem is tudsz azt mégis rajt van a gépeden,
-egyébként nem kell használnod az IE-t,mehetsz te az idétlen EDGE-vel is netezni ,ott van az is, egy kattintás csak ...
Ha annyira zavar hogy nem megy firefox akkor az edge meg az explorer parancsikonjait töröld mindenhonnan és állítsd át az alapértelmezett böngészőnek a firefoxot. Kb ennyi a művelet.
ui: explorer vagy edge nélkül nagyon sok minden nem menne a gépen a nettel kapcsolatban szóval nem véletlenül nem törlendő dolog.
A Firefox az alapértelmezett, azt is használom mindig. Az Edge-t ritkábban...pl a pdf-eket azzal nyitom meg.
Az Explorert azért akartam volna törölni, mert nem szeretem ha akár egy fölösleges sz.. is van a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!