CS:GO-ban kibannoltak mert kifagyott a játék. Visszatudok valahogyan jutni?
Tehát versengő módban játszogatok,mikor befagy a kép,és semmi,várok vele egy fél percet,de semmi beakadt a kép.Hiába nyomkodtam a kikapcsoló gombot nem reagállt rá.Lekapcsoltam a tápot,kikapcsolt a gép.Vártam kb 1percet,hogy teljesen áramtalanítsam.Mikor akarok visszamenni a versengőbe(kb.3perc mulva) ezt írja amikor csatlakozni szeretnék ''VAC banned from secure server
''
Ugyebár a kezdőlapon fent kiírja,hogy újracsatlakozás vagy elhagyom a versengőt.Mondom akkor mire várjak elhagyom a versengőt és utánna megyek játszogatni tovább.Igen ám,erre kapok egy 30perces kitiltást,mert elhagytam a versengőt.
És jelenleg sehova sem tudok felcsatlakozni,mert mindíg kiírja,hogy ''VAC banned from secure server
''
Ez most azt jelenti,hogy örökre bannoltak?
Óh köszi a hozzászólásod :(
A CS:GO-hoz nincsen semmilyen csalásom.
Szoval akkor vehetem meg újból a játékot,és ha megveszem legalább a skinjeimet visszakapom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!