Hogy tudom eltüntetni a word és pdf filekből (részletekből) a szerzőt, vagy átírni másra?
Akárhogy is próbálom, valami mindig ott marad.
Win7 Ultimatem van és Office 2003
Lécci mondjatok megoldást h abszolút semmi ne látszódjon az eredettel és szerzővel kapcsolatban mert sok helyre kimennek ezek a dokumentumok és nagyon kellemetlen ... köszi
jaj nem nem nem, abszolút nem erről van szó!
Tehát van ugye egy word vagy egy pdf dokumentum.
Ennek pedig ha megnézed a "részletek" fülét, ott fogod látni, hogy ki a számítógép tulajdonosa, és aki a dokumentum szerzője, stb, egy csomó dolgot. És tutira tudom, hogy el lehet tüntetni, mert régebben már sikerült, csak most sehogy nem megy.
tehát szó nincs itt az egyes dokumentumok tartalmáról, nekem magával a file tulajdonságaival van a gondom, tehát ami még megnyitás előtt látszik.
Áh nemtom másképp elmagyarázni.
Értem én, csak félő, hogy segíteni nem tudok, mert Windowsból csak XP-m van, azon meg nem pont így megy. Ha a jobb gombos menü Részletek pontjában nincs olyan fül vagy egyéb lehetőség, ahol ezeket a tulajdonságokat átírhatnád, csak egy ötletem van, hogy egy új lapra másold be a kívánt szöveget, és mentsd el új fájlként, akkor szerintem a te szövegszerkesztőd adatai kerülnek a megfelelő helyekre.
Próbáltam rákeresni, hogy hátha a Total Commander képes ilyesmire, de nem találtam rá adatot. Ettől függetlenül, ha van TC-d, nézd át a menüket, mit lehessen tudni...
köszi, de nem, sajnos nem. hiába másolom át, ugyanúgy megőrzi a részletekben az adatokat, azaz ugyanúgy társítja minden egyes új filehoz ...
ezt valahogy központi beállításoknál gondoltam h ki lehet iktatni, de úgy tűnik, mégse
Hát eddig teljesen rossz nyomon jártam. Én azt hittem, hogy egy régi dokumentum személyes adatait akarod megváltoztatni a te Office-odban beállítottakra. De igaza lesz SimkoL-nak, hogy pont fordítva: Te az Office-t akarod úgy beállítani, hogy már eleve ne írjon be semmit.
Hogy mik vannak, és hogy köll vigyázni...
tabaki!!
Igen, erről van szó! azaz ha én létrehozok egy bármilyen word vagy pdf dokumentumot, akkor az ne tartalmazza az én személyes adataimat!
és van esetleg ötleted is ennek megoldására? mert sajnos bármit csinálok, továbbra is automatikusan beviszi a nevemet, elérési utat stb, egy csomó infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!