Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom eltüntetni a word...

Hogy tudom eltüntetni a word és pdf filekből (részletekből) a szerzőt, vagy átírni másra?

Figyelt kérdés

Akárhogy is próbálom, valami mindig ott marad.

Win7 Ultimatem van és Office 2003

Lécci mondjatok megoldást h abszolút semmi ne látszódjon az eredettel és szerzővel kapcsolatban mert sok helyre kimennek ezek a dokumentumok és nagyon kellemetlen ... köszi

2015. nov. 4. 18:10
1 2
 1/11 tabaki ***** válasza:
Elárulhattad volna, hogy hogyan is volt az az „akárhogy”, ahogyan próbáltad, mégis milyen hosszúságú részletekről van szó (nehogy valaki azt javasolja, hogy a 800 oldalas irományt alakítsd át egyszerű szöveggé, és utána tördeld újra). De az se mindegy, milyen természetű dokumentumról van szó. Ha igazi jelentősége van a szerzőségnek, akkor túl sok haszna nincs a bűvészkedésnek; Az eredetiség ellenőrzésére léteznek programok, amelyek szövegegyezés alapján vizsgálnak, azokat nem veri át néhány dokumentumtulajdonság átírása.
2015. nov. 4. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:

jaj nem nem nem, abszolút nem erről van szó!

Tehát van ugye egy word vagy egy pdf dokumentum.

Ennek pedig ha megnézed a "részletek" fülét, ott fogod látni, hogy ki a számítógép tulajdonosa, és aki a dokumentum szerzője, stb, egy csomó dolgot. És tutira tudom, hogy el lehet tüntetni, mert régebben már sikerült, csak most sehogy nem megy.

tehát szó nincs itt az egyes dokumentumok tartalmáról, nekem magával a file tulajdonságaival van a gondom, tehát ami még megnyitás előtt látszik.

Áh nemtom másképp elmagyarázni.

2015. nov. 4. 19:54
 3/11 tabaki ***** válasza:

Értem én, csak félő, hogy segíteni nem tudok, mert Windowsból csak XP-m van, azon meg nem pont így megy. Ha a jobb gombos menü Részletek pontjában nincs olyan fül vagy egyéb lehetőség, ahol ezeket a tulajdonságokat átírhatnád, csak egy ötletem van, hogy egy új lapra másold be a kívánt szöveget, és mentsd el új fájlként, akkor szerintem a te szövegszerkesztőd adatai kerülnek a megfelelő helyekre.

Próbáltam rákeresni, hogy hátha a Total Commander képes ilyesmire, de nem találtam rá adatot. Ettől függetlenül, ha van TC-d, nézd át a menüket, mit lehessen tudni...

2015. nov. 4. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Word 2003-ban az Adatlap menüpontban törölheted a szerzőt. Hogy aztán hol lehet még a fájlban metaadatok között, arról lövésem sincs. És megint nyakoncsíphető, hogy mekkora hiba kitölteni az Office beállításaiban a tulajdonos adatokat :) Amit természetesen akár most is megszüntethetsz és a szövegtörzset új doksiba másolva elmentheted így is. Pdf-ról fingom sincs, de ha saját, akkor generáld újra.
2015. nov. 4. 23:10
 5/11 A kérdező kommentje:
rendben van , de ha újragenerálom, ill. másként elmentem stb, ugyanúgy bele viszi az adatokat ... ááhh hihetetlen. akkor létezhet h csak telepítéskor lehet ezt megadni?
2015. nov. 5. 07:37
 6/11 tabaki ***** válasza:
Úgy tűnik, marad az általam javasolt megoldás.
2015. nov. 5. 11:35
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi, de nem, sajnos nem. hiába másolom át, ugyanúgy megőrzi a részletekben az adatokat, azaz ugyanúgy társítja minden egyes új filehoz ...

ezt valahogy központi beállításoknál gondoltam h ki lehet iktatni, de úgy tűnik, mégse

2015. nov. 5. 12:11
 8/11 SimkoL ***** válasza:
2015. nov. 5. 12:35
 9/11 tabaki ***** válasza:

Hát eddig teljesen rossz nyomon jártam. Én azt hittem, hogy egy régi dokumentum személyes adatait akarod megváltoztatni a te Office-odban beállítottakra. De igaza lesz SimkoL-nak, hogy pont fordítva: Te az Office-t akarod úgy beállítani, hogy már eleve ne írjon be semmit.

Hogy mik vannak, és hogy köll vigyázni...

2015. nov. 5. 13:07
 10/11 A kérdező kommentje:

tabaki!!

Igen, erről van szó! azaz ha én létrehozok egy bármilyen word vagy pdf dokumentumot, akkor az ne tartalmazza az én személyes adataimat!

és van esetleg ötleted is ennek megoldására? mert sajnos bármit csinálok, továbbra is automatikusan beviszi a nevemet, elérési utat stb, egy csomó infót.

2015. nov. 6. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!