Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan progi amivel visszaá...

Van olyan progi amivel visszaállíthatatlanul le lehet törölni a merevlemezről az adatokat?

Figyelt kérdés

Képeket videókat zenéket, dokumentumokat, stb Úgy hogy ne lehessen visszaállítani valami törölt adat visszaállító progival?

Van olyan progim amivel még 5évre visszamenőleg is raktam vissza fájlokat, még sok-sok formatálás után is. Állítólag van valami módszer ami tele írja az egész merevlemezt 1-esekkel, aztán meg 0-ákkal egy jó párszor ezt ismételgetve. Ezek után meg már elég nehéz, vagy egyáltalán nem lehet visszaállítani a fájlokat.

Köszi a válaszokat !!!

2010. márc. 18. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Eraser

[link]

[link]

Itt is találsz néhányat.

2010. márc. 18. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, én pontosan ilyen programot használtam tizenvalahány évvel ezelőtt, de az DOS-os volt. Nem tudom, most hol van ilyen, de biztos van, mert nem bonyolult megírni. Fontos, hogy a törlendő állományt nem szabad rendes módon törölni, hanem erre a programra kell rábízni. Keresgélj kicsit.
2010. márc. 18. 16:46
 3/7 czibles ***** válasza:
leformatálod a vinyót aztán letöltesz 1 linuxot és addig sokszorosítod, amig meg nem telik a vinyód. aztán megint letörlöd. ezek után a linuxokat fogják visszaállítni elvileg.
2010. márc. 18. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az Eraser amit korábban javasoltam jobb egérgomb a fájlra, erase. Gutmann metódust alkalmazza, ami 35-ször írja felül a fájl (bár lehet másikat is választani, ami gyorsabb)

[link]

2010. márc. 18. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már valószínű sikerülni fog.

Azt hogy lehet megcsinálni hogyha csak egy fájlt szeretnék letörölni totál véglegesen visszaállithatatlanul akkor azért ne kelljen leformázni az egész HDD-t?

2010. márc. 18. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Hozzászólások átolvasása javasolt!

De leírom még egyszer jobb egérgomb a fájlra erase (mármint ha erasert használod), majd megerősíted, hogy biztos le akarod e törölni.

2010. márc. 18. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaaa, igen igazad van, köszönöm :)
2010. márc. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!