Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VLC-ben le lehet menteni a...

Piriiiii kérdése:

VLC-ben le lehet menteni a következőképpen egy fájlt?

Figyelt kérdés
Van egy eredeti szinkronos filmem, amire ráraktam egy feliratot. Ez így szép és jó, de ha legközelebb újra megnézném a filmet, megint elő kell kotornom a felirat fájlt, amit addigra esetleg máshova teszek, vagy elfelejtem, hogy hol van, ezért egyszerűbb lenne ezt így lementeni, hogy legközelebb egyből a felirattal induljon a film (tehát mintegy rányomom a feliratot a filmre). Ezt meg lehet oldani ebben a programban? Vagy kifejezetten szerkesztő program kell?
2015. nov. 2. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor rá kell égetni a filmre, ami kódolással jár. Rakd egy mappába a két fájlt...
2015. nov. 2. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de hogyan égessem rá? Bizonyára nem annyi az egész, hogy egy mappába teszem a kettőt.
2015. nov. 2. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanabba a mappába kell rakni a felíratot, ugyanazzal a névvel, mint a video, a .srt kiterjesztését persze meg kell hagyni
2015. nov. 2. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. : )
2015. nov. 2. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Két különböző gondolat volt.

A másodikat más is javasolta, szóval az a legegyszerűbb... :)

2015. nov. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!