Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a teendő a következő...

Mi a teendő a következő hibaüzenetnél a legújabb Andy operációs rendszer elindításánál?

Figyelt kérdés

Failed to get exclusive lock on the configuration file. Another vmware process could be running using this configuration file

Telepítettem, de nem indul. Nem tudom mit kell ilyenkor tenni. Windows 8.1-em van, illetve van mellette VirtualBox is. Kérlek ne csupán olvasatlan google találatokat írjatok, hozzáértők válaszát várom! Előre is köszönöm!

2015. nov. 2. 12:29
 1/2 anonim válasza:
Úgy néz ki, fut a másik Virtualbox is. Próbáld meg kilőni feladatkezelőből, vagy ha nem megy, végső megoldásként a törlés is szóba jöhet.
2015. nov. 25. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ lehet, hogy ez volt a baj... azonban felraktam azóta a Bluestack-et :) az jól működik
2016. jan. 2. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!