Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy ojan program ami...

Van egy ojan program ami megakadályozza azt, hogy egy fájl az internethez kapcsolódjon?

Figyelt kérdés
Szeretnék játszani Minecraftot de mindig frissít stb... Hogy kell megakadályozni hogy ne férhessen hozzá az internet hez? van egy olyan program ami azt csinálja hogy ha jobbklikkelsz a fájl ra és rá mész hogy block internet és elinditod akkor nem lesz internete a fájl nak? és ha van mi a neve

2015. nov. 2. 00:44
 1/6 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

* olyan

* internethez

* fájlra

* fájlnak

* És ha van, mi a neve?

stb.

Pl. a Comodo Firewall-ban, ha beállítod, hogy egyéni szabálykészlet, akkor megkérdezi minden fájlnál, amelyik kapcsolódni akar az internethez, hogy kapcsolódhat-e. Ilyenkor be lehet állítani, hogy jegyezze meg a választ, és ha rámész a csak blokkolásra, akkor nem enedi ki az internetre a programot. De nyilván számos más tűzfal programnál is be lehet állítani ilyesmit.

2015. nov. 2. 01:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valami csoda folytán sikerül beállítanod, hogy ne férjen hozzá az internethez, mire fogsz menni vele? Ha nem tud frissíteni, kapsz egy hibaüzenetet, és nem tudsz játszani... biztos ezt akarod?
2015. nov. 2. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem mukodik a comodo firewall!
2015. nov. 3. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nehogy valaki válaszoljon.

Ez egy beképzelt picsogó majom.

Mivel ennek a lénynek is vannak személyiségi jogai, nem idézem be a privátját, de dől belőle a gőg és a "ki ha én nem".

Azt vettem ki a szavaiból, (nem ezt írta, de ez van mögötte) hogy mással akar kitolni, hogy ne tudjon játszani.

Neked meg, libuskám, annyit, hogy kb. a lányom lehetnél, és egy ilyen stílusú mondatért amit ofaböfögtél, kapnál két akkorát, hogy kivinnéd a közfalat, aztán mehetnél picsogni ahova csak akarsz...

2015. nov. 3. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lány te fasz. Fiú vagyok bu** gec*.
2015. nov. 4. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, te nem vagy fiú.

Attól hogy mi van vagy mi nincs a lábad között, nem leszel pasi.

Hímnemű homo sapiens sapiens egyedek is képesek picsogva vergődni, mint te magad remekül bemutattad.

Én már elástam volna magam, ha fiúként az Adri nicket választottam volna magamnak.

2015. nov. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!