Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 4 multiplayer...

Battlefield 4 multiplayer elindul de lefagy miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval megvettem a Battlefield 4 premiumot kb 2 hónapja originen letöltöttem feltelepítettem játszottam minden szuper volt mint multiba mint kampány módban, de mivel csak high beállításokkal tudtam 60fpsel játszani ezért vettem egy gtx 970-es videokártyát. De mielött a kártyámat kicseréltem volna formáztam a gépemet hogy legyen minden friss az új kártyához(tudom nincs erre semmi szükség de amúgy sem tetszett a win 10 és másképp nem tudtam volna a 8.1et visszaállítani) a lényeg a lényeg formáztam feltelepítettem az eredeti win 8.1et letöltöttem a bf4et minden dlcvel együtt stb videókártya driver minden fennt. Kampány módban tökéletesen fut ultrán max beállításokkal 100-120fpsel a játék és még a "test range" is hibátlanul működik de amikor multiban szeretnèk játszani rácsatlakozok egy szerverre bedob de utána pár másodperc mulva villan egyet a képernyő egy pillanatra ledob tál cára aztán azonnal vissza a játékba fut is látom rohangálni az embereket a mapon de már semmire nem tudok rányomni semmire nem reagál amit nyomok csak alt+tab és bezárom asztalról vagy battlelogból a játékot. Már mindent megpróbáltam böngésző csere otigin ujratelepítés játék ujratelepítés battlelog stb stb. Amit észrevettem x86ban indítva tudok játszani valamikor 10 15 percet is valamikor semmit, 64biten azonnal villog és kész. Valaki aki tapasztalt hasonlókat vagy tudja mi ez kérem írja le a megoldást. Köszönöm!

2015. nov. 1. 22:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!