Garage2003 kérdése:
Windows 8.1 vagy Windows 10? Egy gyenge konfigurációs laptopnak melyik tenne inkább jót?
Figyelt kérdés
Egy gyenge laptopnak (core 2 dou 1.66GHz, 1GB RAM, 64MB VRAM, 60GB HDD) melyik operációs rendszer lenne inkább a jobb? Windows 8.1 vagy Windows 10?2015. nov. 1. 14:02
1/4 anonim válasza:
windows 7 pro 32 bit de kizárólag ha +1/2 gb ramot hozzá csapsz a jelenlegihez ha nem akkor maradj xp-n.
2/4 anonim válasza:
win 10 -re meg semmi drivert nem kapot ez a laptop mert annyira ős régi szerintem.
3/4 anonim válasza:
Nincs nagy különbség a rendszerkövetelmények terén. Igazából egyik sem illik a gépedhez. Arra figyelj, hogy bármelyiket választod is, 32-bites változat legyen, mert a 64-bites nem fog menni 1 GB memóriával.
4/4 HavanHUN válasza:
Fú, háát... Legszívesebben azt mondanám, hogy egyik sem xD
Inkább mondjuk a Win7 (abból is értelmesebb lenne egy 32 bites, Home Premium).
De amúgy meg szerintem a Win10.
Jobban van optimizálva mint a Win8.1, mondhatni gyorsabban megy lassabb gépeken is.
Viszont magában jól futna, csak lehet Start Menü, Cortana illetve a Notifications lassabban jönnének elő.
Egyszóval én azt javasolnám, hogy inkább Win10.
...Bár igaz, ha már rajta van a Win8.1, frissítsd Win10-re.
Ha meg úgy tapasztalod hogy lassabb, a beállításoknál találsz egy gombot ami visszahozza neked a Win8.1-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!