Miért hiszik azt az emberek, hogy bukás volt a Windows Vista és a Windows 8? Mi ennek az alapja? A birkatársadalom?
Én mindkét rendszert használom itthol. Mindkettővel tökéletesen elégedett vagyok. De találni itt és a neten olyan hozzá nem értő hozzászólásokat, hogy az már felháborító. Ha én elkezdem terjeszteni, hogy szar és bukás mondjuk a Debian akkor az ha elterjed mindenki ezt fogja mondani? Félre értes ne essen! Második legkedvencebb linux disztribúcióm.
A Windows 10-et a kémkedésért miért nem látják bukásnak? :) A napokban adott a Microsoft egy olyan lehetőséget, hogy válalatoknak (pénzért) ad ki olyan frissítést amivel kikapcsolható lesz a kémkedés. De ez otthoni felhasználókra nem vonatkozik. Mit gondoltok erről?
Mert a 8 desktop-on elég nehézkes használni(felülete miatt)meg nem olyan stabil mint a 7(géptől függ inkább),a Vista egy memória és CPU zabáló rendszer(az hogy lehet hogy egy Core 2 Duo alapú gépen teljesen lassú,a Win7 meg tűrhető sebességgel megy?,a Vista-t próbáltam herélni de még akkor is 60%-os CPU fogyasztás volt,Win7 esetén meg 10%,a driver-ek meg ugyan úgy fel voltak téve).Nagyjából értek hozzá(7 év Win tapasztalat,1 év Linux tapasztalat).Én meg már az új összes Win-t bukásnak látom mivel itt nem azt nézik hogy jó legyen hanem a profitot.(7 óta nincs használható)
Ha meg azt terjesztenéd hogy a Debian szar akkor meg a lakosság 90% nem érdekli a másik 9% meg azt kérdezné hogy az mi,a maradó 1% meg cáfolná.A Vista és a 8 bukása nem minden esetben alaptalan,valakinek bevált,valakinek nem.(valaki mielőtt pontoz vegye figyelembe hogy ez egyéni vélemény,ezzel kapcsolatos vitákat el szeretném kerülni.)
Mobil core 2 duo-s laptopon is ugyan olyan gördülékeny a Vista mint a Windows 7, nem hogy asztalin.
Alap esetben egy Windowsnak sem terheli a processzort. Nem tudom ezt szerintem te bénázhattad el. Ha csak a Windows fut a haterben 0-1%-os CPU használatnak kell lenni. Legalább is velem eddig az összes géppel és Windows-al így volt. :o
A modern ui megszolható. Nekem Windows Phone-om van szóval nekem nem tragédia, de a gépen kb egy nap ha 2 szer talakozok a metro-val... Ez nagyon rossz érv.
Egy rossz operációs rendszer úgy működik mint egy régi játék új hardvereken/szoftverekkel:
Valamelyik gépen vacakol, valamelyiken nem. Egy jó operációs rendszer NEM vacakol. Lásd: Windows 7
A Vista és a 8 is egész jól ki lett pofozva, de a kezdeti nehézségek miatt (értsd: gyárilag szar volt mindkettő) megmaradt az emberekben a keserű szájíz.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!