Fifa10 ben milyen játékosokat érdemes megvenni menedzser módban?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy milyen játékosokat akik felfejlődnek jol és nem is annyira drágák... neveket kérek , köszönöm2010. márc. 17. 22:51
1/8 anonim válasza:
Hy!
Hanyadik szezonban jársz?
Melyik csapatnál vagy?(mert hát köztudott hogy nem minden csapatnál ugyanaz az olcsó)
Am keresel pl 75-80 közötti játékosokat és csak tizenéveseket veszel meg. ez nekem be szokott válni
2/8 A kérdező kommentje:
Chelsea vel vagyok , még csak most kezdtem el, szoval első szezon
2010. márc. 18. 16:02
3/8 anonim válasza:
Fejleszd a tárgyalódat. Én azt szoktam csinálni, hogy az összes 75 feletti szabadúszót megveszem, majd eladom őket. a profitból kettő három nevesebbet már tudsz venni.
4/8 A kérdező kommentje:
értem, ezt csináltam a fifa 09 ben még régebben, de azért kösz az ötletet, de ha valaki válaszokat adna (vagyis neveket) a kérdésre annak nagyon örülnék
2010. márc. 18. 16:44
5/8 anonim válasza:
Látom lusta vagy :)
Játssz végig egy két idényt, hogy nem költesz, csak eladsz. Vagy ahogy már fentebb leírtam. Én a 9. szezonban a Bayernbe ezzel a csapattal játszom: Akinfeev (89) - Fábio (93), Breno (88), Rafael (89) - Fellaini (87), Rodwell( (87) - Robben (89), Fabregas (91), Jesus Navas (91) - Zárate (92), Guitherme (89)
6/8 A kérdező kommentje:
már a 2dik nál vagyok, köszi a segitséget
2010. márc. 19. 17:04
7/8 anonim válasza:
hazard, baxter, neymar, fabio és rafael, evans,
8/8 A kérdező kommentje:
köszi, baxter megvan már régen, 2016nál járok , tök jo! :)
2010. ápr. 28. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!