Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom letölteni a magyar...

Hogy tudom letölteni a magyar feliratot indavideón?

Figyelt kérdés
Vannak helyek, ahol megtudok nézni online feliratos filmeket/sorozatokat. De van, amikor le kell tölteni a magyar feliratot. Addig megy. Oké. De utána nem tudom. HOgy kell "ráégetni"? Vagy mit csináljak, hogy a felirat stimmeljen a film perceivel? Magyarul, hogy lehet összerakni? Előre is köszi! :)

2015. okt. 29. 17:13
 1/3 anonim válasza:

Szóval én ilyenkor így szinkronizálom:

-megnyitom VLC-vel a videót

-társítom a feliratot

-megnézem, hogy hány másodpercnél jár, amikor az első felirat kellene, hogy legyen

-megnyitom jegyzetfüzet-(notepad)-tel a feliratot és megnézem, hogy ott hány másodpercnél kezdődik a felirat

-a nagyobb számból kivonom a kisebbet és megvan a csúszás mértéke

-ha a felirat késve jön, akkor a G-gombbal tudom előrehozni (fent írja, hogy mennyit toltam); egy gombütés (minusz)-0.05 másodperc (azt hiszem ennyi)

-illetve ha hamarabb jön, akkor a H-gommbal lehet késleltetni

(más lejátszókkal is lehet mozgatni a feliratot, csak meg kell keresni a gyorsbillentyűknél, hogy mi a KÓD )

Remélem, segítettem.

2015. okt. 30. 08:43
 2/3 anonim válasza:

Első válaszoló vagyok:

Most olvastam el mégegyszer a kérdést.

Tehát ez akkor megy, ha megvan a video file is.

Online nem tudom, hogy hogy kell rárakni a feliratot.

2015. okt. 30. 08:45
 3/3 anonim válasza:
Online nem lehet ráégetni a feliratot.
2015. okt. 30. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!