Ha Adobe Illustratorrel egy teljesen fehér képet ábrát szerkesztettem, azt hogy tudom bevinni a nyomdába, hogy ők rányomtassák egy pólóra?
Az a gond,hogy ugye a háttér is fehér. Ha pdf-be vagy Ai-be mentem,olyan,mintha üres lenne,nem lenne ott semmi.. png-be tudom úgy menteni,hogy átlátszó a háttér,de az nem vektorgrafikus formátum.
Köszönöm:)
„Az a gond, hogy ugye a háttér is fehér.”
Nem egészen világos, hogy ez mitől olyan nyilvánvaló. Attól, hogy a program nem mutatja, nyomtatás szempontjából még lehet átlátszó a háttér.
„png-be tudom úgy menteni,hogy átlátszó a háttér, de az nem vektorgrafikus formátum.”
Csakugyan nem az. És akkor mi van?
Mindezek mellett az egyetlen okos dolog, amit tanácsolhatok, hogy kérdezd meg a nyomtatóst, az az egyetlen biztos módszer. Ő tudja, hogy egyáltalán be van-e rendezkedve fedőfestékes nyomtatásra, és ha igen, ahhoz milyen formában szereti kapni a fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!