Hogyan aktiválhatom újra a win 10-et?
Sziasztok !
A telefonon tartósan aktivált windows 8.1 pro-ra tegnapelőtt kértem a frissítést, el is fogadták, de nem váratam meg míg kiírta hogy most már telepíthetem, hanem csak ráfrisítettem a MediaCreationToolx64 -el így lett windows 10 pro. Frissített és regisztrált maradt. Viszont tegnap új alaplap és cpu is került a gépbe ezért egy tiszta telepítést csináltam, de most azt írja hogy nincs aktiválva és hogy hibás, kitiltott a kód.
Mit lehet tenni ?
Esetleg, ha visszarakom a 8-at, azt aktiválom telefonon, aztán újra kérem a frissítést, de nem várok napokat hanem megint csak MediaCreationTool-al ráfrissítem majd tiszta telepítést csinálok ?
Vagy egyáltalán rá kell frissíteni, nem lehet rögtön tiszta telepítéssel? És mindenképp meg kell várnom az üzenetet, hogy ok most már frissíthetsz, vagy elég ha az van, hogy a frissítési kérést feldolgozták ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!