Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » "Final Cut Pro X" vagy "Sony...

"Final Cut Pro X" vagy "Sony Vegas Pro 13"?

Figyelt kérdés
Esetemben nem a vegeredmeny, hanem a hasznalat a fontos ugyanis eddig Imovie-val szerkesztettem videomontage-okat , de sajnos egyre tobbet csalodom benne ezert uj programot szeretnek hasznalni. A kerdes tehat az, hogy melyik hasznalata egyertelmubb, egyszerubb egy amator videoszerkeszto szamara. Elore is koszonom a valaszokat!

2015. okt. 25. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, a Sony Vegas nem megy OS X-en, Final Cut Pro pedig nincs Windowsra. De javítson ki valaki, ha tévedek.

Tehát ebből a két alternatívából az operációs rendszered a döntő.

A Sony Vegas nagyon széleskörű, professzionális videoszerkesztő, ami talán az igényeidhez túl sok, viszont csak Windowsra érhető el. Viszonylag könnyen tanulható is. Olcsóbb (átlag felhasználónak is elérhető árú), lebutított változata a Sony Movie Studio, szintén Windowsra. Ingyenes videószerkesztők nem jöhetnek szóba?

OS X-en meg méltó párja a Final Cut Pro, bár azzal nincs különösebb tapasztalatom és nem tudnék ingyenes alternatívát sem mondani rá.

2015. okt. 26. 09:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Tulajdonkeppen Windowsra keresek programot, de egy ismerosom le tudna tolteni pl a Final Cut Pro-t is Windowsra (bar nem egy egyszeru tortenet...). Azt kifelejtettem a leirasbol hogy letoltenem es nem megvasarolnam . (Persze ha nem lenne ilyen szornyen draga, en is inkabb a legalis modszerekhez folyamodnek de sajnos ezt meg 15 evesen nem tudom megtenni...)
2015. okt. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!