Megbolondult a Firefoxom, újabban lefagy?
Eddig semmi gond nem volt de most csak safe mode-ban hajlandó elindulni.
A JAVA frissült a gépen, de elvileg semmi más. Mi lehet a gond?
Elég sok kiterjesztés van fent, de nem frissült szerintem semmi tegnap.
Most meg elindítom normál módban és lefagy. Gépet újraindítottam, de ugyanaz...
Csak a -safe-mode paraméterrel tudom cmd parancssorból elindítani, akkor működik.
Hogyan vizsgálhatnám ki, mi okozza a fagyást?
Van valahol log fájlja? Vagy hogy esetleg mégis frissül valami bővítmény vagy kiterjesztés a háttérben?
Ezeket hol naplózza?
Az egész Windowst is vagy csak a firefoxot?
(Csak vicceltem, nehogy válaszolj!!!!)
Hobbi pistikékből Dunát lehet rekeszteni itt a gyk-n :D
Valaki hozzáértőbb?
Kiegészítőket használsz hozzá? Bár úgy látom igen,ha minden igaz..
Okozhatja ez esetben egyik és csak letesztelni tudod melyik ha sorban letiltod majd őket és úgy próbálod ki.
Firefoxot teljesen,rejtett mappákból és regedit-ből is kitörlöd a maradványait,utána vissza telepíted is fennáll a probléma?
Ha ezek után is,akkor akár okozhatja vírusirtód/tűzfalad is,blokkolhatja,bármi.
De sajnos az is meg lehet,hogy egy rendszer telepítés megoldja,persze benne van a pakliba,hogy nem.
Ezeknek mind utána kell járni.
Mellékesen kérdezem,hogy az a Java számodra fontos? Évek óta fel se rakom,mert nekem nem kell és sok embernek sem..
Megnézni így fogod tudni csak,kísérletezve.Esetleg ha be is zárul vagy bármi,akkor Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök - Eseménynaplóban néz szét..
Máskor meg itt kérdez,itt előbb kapsz értelmes választ,mint itt.
Itt több az egyáltalán nem hozzáértő..
Bár először amit írtam csináld meg,mert amott sem kapsz különb választ.Lehet hosszadalmas,de ha kell,akkor kell.
A java az adóbevalláshoz lévő programhoz kell, az ányk-hoz sajnos.
Nem tudom mi történt mert egy olyan kiegészítő fagyasztja le a böngészőt, ami évek óta működik, és most hogy le kellett szednem eléggé hiányzik. Levél ellenőrző.
Vagy azt a kiegészítőt eltolták egy frissítéssel,vagy maga a Firefox a ludas,hogy nem szívleli.
Utóbbi időben a Firefoxot is kicsit megint eltolták...
Nem, ezt a kiegészítőt elég régen nem frissítették, nem tudom mitől őrült meg. Ráadásul nem is a fejlesztő változata, hanem egy tovább hackelt, bug fixelt verzió ami évek óta működik. Tegnap megbolondult, lehet behekkeltek a gépbe mondjuk teamvieweren keresztül? gy órát lógtam rajta tegnap, max az lehetett biztonsági kockázat. Nem tudom mennyire biztonságos szoftver.
Nem tudom, tiszta paranoia a dolog...
Próbáltam kilistázni a legfrissebb fájlokat, hátha találok valamit, de nem jártam szerencsével.
Na mindegy, bár zavar a dolog.
Biztos,hogy nem.Ugyan mar.
Firefox maga a ludas.Foruman,meg itt ott mindig van valami panasz.Es most utolso verzioba en is tapasztaltam.Nem a kiegeszito a bajos ha az regi frissitesu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!