Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-ről újra XP-re?

Windows 7-ről újra XP-re?

Figyelt kérdés
Van egy Windows XP SP2-es telepítőm,amit még a géphez kaptam. Ugye lejárt az XP támogatása,és a mutter elkezdett nyaggatni,hogy Windows 7-et felkéne rakni. Jött is egy srác,felrakta. Eleinte minden rendbe volt,de 1 év használat után lelassult. Vissza szeretném rakni a Windows Xp-t,de egy gond van. Nem értek hozzá. Rátaláltam Devilstudio2015 csatornájára,aki videókban megmutatja hogy kell feltenni az OP rendszereket. Megszeretném kérdezni,hogy ha rosszul boostolok (vagy miaz) akkor mi lesz a géppel? Nem néztem végig a videót,de Daemon Tools kell hozzá? Az mire való? És a dolgaimat (gta San Andreas,cs 1.6,képek,zenék) hogy tudom lementeni?

2015. okt. 24. 22:14
1 2
 11/12 Tom Benko ***** válasza:
100%

Minek írod be a kulcsok közé a Linuxot, ha nem vagy hajlandó kis sem próbálni?!

Amúgy pedig: csinálj a dolgaidról biztonsági mentést, aztán uccu neki. A tapasztalat a legjobb tanár. Mondjuk eleve a win7->xp csere is inkább egy Lada->Zaporozsec cserére emlékeztet.

A játékaid mennek Linuxon. Én a helyedben menekülnék a wintől, ha már belenyomtad a kulcsok közé az értelmes választást is, és telepítenék egy Linuxot.

2015. okt. 25. 21:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Már mindegy,felraktam magamtol,majd laptopon kipróbálom a Linuxot is,ha lesz rá alkalmam.:)
2015. okt. 26. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!