Excelbe írt szöveget ki lehet nyomtatni, úgy hogy ne csússzon el és egyebek?
Figyelt kérdés
Szóval fősulis vagyok, és most hétvégente is be kell mennem suliba. Az órarendet excelbe kaptam, ki tudom nyomtatni? Mert megjegyezni se tudom olyan zsúfolt,hogy mikor milyen órára kell rohannom egész nap. :S
Szóval ki lehet? Nem fog semmi elcsúszni, megváltozni? Mert ezen elmenni is lehetetlen így, nem hogyha még elcsúszna.
köszi a segítséget.
2010. márc. 17. 14:18
1/2 anonim válasza:
nem tudom milyen elcsúszásra gondolsz ha nem lóg ki a lapról akor ugyanolyan lesz amilyennek látod, van egy nyomtatási nézet gomb amit ott látsz olyan lesz
2/2 A kérdező kommentje:
hát sikerült kinyomtatni, de nem teljesen oké.
A lap oldalán 1-2 dolog lemaradt, mert nem fért rá teljesen.(pedig húzogattam a szélét össze vissza) Na mindegy, de legalább meg van valahogy.
:)
köszi a választ.
2010. márc. 18. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!