Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A World of Warcraft-ban a...

A World of Warcraft-ban a térképen miért tűnhettek el a kis ásók, amik az ásatási területeket jelzik a térképen? Lent>>>

Figyelt kérdés
Újratelepítettem a WoW-ot, miután leformáztam a gépem, és a Windows-t, azóta nem mutatja se a küldetéseket, helyüket, sem pedig a kis ásó ikonok nincsenek a map-on, ami az Archeology szakmához mutatja az ásatási területeket... A Cataclysm kiegészítőn játszom, a Taurin. Légyszíves segítsetek, mi lehet a gond? Beállításoknál vagy Interface-ben talán?

2015. okt. 23. 23:46
 1/5 anonim válasza:
felhozod a térképt és a jobb alsó sarokban lesz két rublika amelyekben pipáknak kellene lennik :)
2015. okt. 27. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Aki azt illeti van, és a kis ások elő is jöttek, de sajnos a küldik sehogyan sem pedig már mindent próbáptam... m3g reset interface-t is... :(
2015. okt. 28. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Van még valamilyen lehetőség? Ez így nagyon fusztráló:/
2015. okt. 28. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Na már sikerült , igazából csak azért láttam hibásnak mert a cooking-os daily questet vetem fel Dalaranban, és arra nem mutatta, mondjuk fogalmam sincs miért...
2015. okt. 30. 12:35
 5/5 anonim válasza:
az jó :"D
2015. okt. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!