Medve0818 kérdése:
Dll run hiba reklámok?
Figyelt kérdés
A chrome tele volt reklámokkal olvastam hogy a malwarebytes program megoldja a problémát lefutattam és kitörölt valami virtualbus dll-t amit mindig kiírja indulásnál hogy nem találja.2015. okt. 23. 23:15
1/7 anonim válasza:
Csokkentett modban ujra futtasd le a Malwarebytest.
2/7 A kérdező kommentje:
Lefuttattam csökk módban de nem sikerült mert ujrainditottam és kiírta van más ötleted?
2015. okt. 24. 10:53
3/7 DjImipapa válasza:
Reklám ellen adblock plus a chrome áruházból, + adwcleaner, de lehet vírusirtóval keresni, stb.... nem elég pontos a leírásod, mi ir ki és mikor pontosan?....
4/7 A kérdező kommentje:
Amikor beinditom a gépet behozza az asztalt és bejön hogy nem találja a virtualbus dllt(c/user/felhasználó/appdata/local/virtualbus/bin/virtualbus dll) azóta nincs is reklám de volt vagy 300 találat amit kitörölt?
2015. okt. 26. 10:58
5/7 DjImipapa válasza:
Nos továbbra sem egyszerű így, de: regedit futtatás, keresésbe virtualbus,talán kiderül,mihez tartozott..
6/7 DjImipapa válasza:
Nameg egy ccleanerrel való tisztítás sem árt. Kézzel piszkálni a regisztrit nem biztos hogy egészséges....
7/7 A kérdező kommentje:
ccleaner-t is lefuttattam de még mindig nem jó azt a regeditet nem ismerem
2015. okt. 26. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!