Kedvenc játékaitok?
Megpróbálom pár nagyobb kedvencemet összeírni, de nem csak a maiakat, hanem ez eddigi emlékezetes, akár többször végigvitt vagy sok órát felemésztő címeket is:
Dungeon Keeper 2, Quake 3, Return to Castle Wolfenstein, NFS 3, Revolt, WarCraft 3, Doom 3, Far Cry, Half Life 2, Prey, Call of Juarez, Portal (1-2), Overlord, Stalker, The Witcher (összes), Bioshock (1 és Infinity), Crysis, Mass Effect 1-2, Ghostbusters the video game, Dead Space 1-2, Alice Madness Returns, Batman Arkham Assylum, Rage, Singularity, Metro 2033 és Last light, Dead Island, Alan Wake, Dishonored, Tomb Raider (2013), Wolfenstein New Order, Far Cry 4.
Kisebb játékok:
Brothers - tale of two sons, Machinarium, Plants vs Zombies, Sky Force, Angry birds stb
Van számos játék, amikkel nem játszottam és már időm sincs rá, de azt tudom, hogy valamiért nem tudok rácuppanni a nagy népszerűségnek örvendő GTA, TES, CoD, Battlefield vagy például az Assassin's Creed játékokra. Vagy nem kötnek le vagy túl vontatottnak érzem és/vagy sajnálom rájuk az időt...
Half-Life: Opposing Force
Tudom, hogy régi, de már 8 éve imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!