Milyen operációs rendszert használjak szerintetek?
Munkára használnám.
Jelenleg Windows 10 van. De nem tűnik a legideálisabbnak.
Amikkel dolgozom. Adobe Effect/Premiere, PS, és egyéb programok táblázatok készítésére.
Leginkább Linux érdekelne.
"A MAC az nem OS"
Az Apple (ő a gyártó) által a Macintosh (ez a brand) - rövidítve Mac - gépekre szánt operációs rendszere a System, Mac OS illetve a Mac OSX. Apple OSX nincs.
"Adobe nem gyárt Linux-ra programokat"
Azért csinált: ott a Flash Player, a Reader, az Air, vagy a Bracket. Bár igaz, ami igaz, az After Effect/Premiere/Photoshop nincs köztük. ;(
5 hónapig használtam Archot , többé kevésbé megvoltam elégedve vele , szal' tudom ajánlani.
Ha szeretnél extrém testreszabható felületet akkor javaslom a Kde-t , én is azt használom pedig asztali gépen csak 4 g ramom van.
*10 Te milyen cikkről beszélsz ? :D
@CsákányDominik1993: Kimondtad a nevem! >:)
Az Arch valóban nagyon egyszerű, könnyen telepíthető, csak más szemléletű, mint egy wininstall, de legalább segít levetkőzni a rossz beidegződéseket, amit a többi disztró csak részben tesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!