Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen operációs rendszert...

Milyen operációs rendszert használjak szerintetek?

Figyelt kérdés

Munkára használnám.

Jelenleg Windows 10 van. De nem tűnik a legideálisabbnak.

Amikkel dolgozom. Adobe Effect/Premiere, PS, és egyéb programok táblázatok készítésére.

Leginkább Linux érdekelne.

2015. okt. 23. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Arch-ot akkor ha értesz hozzá(Tom Benko mondja hogy nincs igazam...).A telepítését sem grafikus felületről kell elvégezni.Ha meg összeomlik akkor lehet Google-zni.
2015. okt. 23. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"A MAC az nem OS"

Az Apple (ő a gyártó) által a Macintosh (ez a brand) - rövidítve Mac - gépekre szánt operációs rendszere a System, Mac OS illetve a Mac OSX. Apple OSX nincs.

[link]

"Adobe nem gyárt Linux-ra programokat"

Azért csinált: ott a Flash Player, a Reader, az Air, vagy a Bracket. Bár igaz, ami igaz, az After Effect/Premiere/Photoshop nincs köztük. ;(

2015. okt. 23. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
#12.MAC-et az Apple gyártja.Mindegy hogy hogy nevezzük,a lényegen nem változtat,valóban Mac OSX a neve.Flash egy nagy rakás sz*r Linux-ra(összeomlik,akadozik).Reader-nak van több ezer alternatívája,az AIR-t meg elég riktán szokták használni.Premium alkalmazásokat meg nem érné meg Linux-ra írni mert nem lenne belőle haszon.
2015. okt. 23. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:

5 hónapig használtam Archot , többé kevésbé megvoltam elégedve vele , szal' tudom ajánlani.

Ha szeretnél extrém testreszabható felületet akkor javaslom a Kde-t , én is azt használom pedig asztali gépen csak 4 g ramom van.

*10 Te milyen cikkről beszélsz ? :D

2015. okt. 23. 17:18
 15/17 Tom Benko ***** válasza:

@CsákányDominik1993: Kimondtad a nevem! >:)

Az Arch valóban nagyon egyszerű, könnyen telepíthető, csak más szemléletű, mint egy wininstall, de legalább segít levetkőzni a rossz beidegződéseket, amit a többi disztró csak részben tesz meg.

2015. okt. 24. 08:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyiket használjam még mindig.
2015. okt. 24. 12:12
 17/17 Tom Benko ***** válasza:
Arch+MATE. Azért is! >:)
2015. okt. 25. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!