Miért ír ki #Hiányzik-ot az Excel, amikor FKeressel próbálok kiíratni valamit, és simán rákeresek, akkor megtalálja? Egyetlen egy tételnél viszont működik. Nem értem, ugyanezt az eljárást használom, még 10-szer ebben a táblában, mégis ennél nem megy.
Borzasztó egyszerű a dolog. Két munkalapon van. A forráson két oszlop. Egy név és egy érték. A másik lapra szeretném kigyűjteni azoknak az értékeit, amelyen a függvény megtalálja a nevét az első oszlopban.
Egy tételnél találja meg egyedül, pedig szúrópróba szerűen próbáltam a többit is, és azok is ugyanúgy szerepelnek a táblában, mint az az egy kivétel. Miért nem működik? Ugyanezekhez az értékekhez már mindent kerestem, eddig jó volt...
Mert eltolódik. Rakj egy dollár jelet $ a képletbe a mátrixba, tehát a referencia mátrix így nézzen ki és ezt másold végig.
A$1:B$100
példaként írtam. Szerinem legalább is ez szokott baj lenni.
még olyasmi lehet, hogy a referencia táblázatodban / vagy a keresendőben van mondjuk egy space szóköz, kattints bele.
vagy valami miatt nem egyezik a kettő. Csak tipp.
Én open office-t használok.
De amúgy látom, van ahol megtalálja, akkor csak jó a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!