Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ti nem éreztek így a Half...

Ti nem éreztek így a Half Life 2 iránt?

Figyelt kérdés

Elővettem a régi,poros lemezeimet. És nagy meglepetésemre előkerült a Half life 2, aminek nagyon megörültem,mert régi nagy kedvencem.

Fel is raktam gyorsan gépre.1 óra játék után,amit éreztem,az szerintem felejthetetlen emlék marad számomra.

Csak valahogy maga azok jól meganimált jelenetek,ahogy mész az utcán és azt látod,hogy alienek megszállás alatt tartják az embereket :D

Tisztára átéreztem az egészet.

Fantasztikus Játék!

2015. okt. 21. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érzem

mai napig jó rá vissza gondolni, legjobb fps

2015. okt. 21. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hl2 forever!

az egyik korszakalkotó játékok egyike

2015. okt. 21. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen imádom a half life 2-őt,akárhányszor előveszem és játszok vele ezt érzem számomra a valve egy maradandó élményt alkotott amiért hálás vagyok a készítőknek.
2015. okt. 30. 11:13
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

alienek? azok nem ember katonak? kombány szocsövek

jo volt a hl1 meg 2 is de en mar nem emlekszek ra olyan reg jatszottam vele

azt tudom hogy nagyon beleelheto latvanyvilaga volt, meg az a kocsi is jo volt

en filmet szeretnek latni belole, elvileg tervezik de mar az 1 resz ota tervezik szerintem... szoval lehet elobb lesz hl3 mint hl film...

energia gombokkel elszorakoztam hosszu orakat :D az maradando emlek

nagyon jol kitalaltak szerintem azokat

es a hangjuk volt kulonosen jo

2015. dec. 18. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Van már róla film.Az a címe,hogy a köd.;-)Bár nem nem magát a játékot filmesítették meg,inkább mondanám úgy,hogy a játék alapján készült el a ffilm. Amúgy most te vagy az új GYK király,utolsó :-)

Akárhány kérdést néztem itt,te mindenhol ott vagy:-D

2015. dec. 22. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!