Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok egy fájlt átkülde...

Hogyan tudok egy fájlt átküldeni egyik gépről a másikra torrentel?

Figyelt kérdés
Tehát hogy én berakom torrentkliens-be, és ezt valahogy le tudja tölteni xy ember, akinek átküldöm a .torrent fájlt.
2010. márc. 16. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Leszeded a torrent fájlt és azt a fájlt küldöd el másnak és ő bele rakja a saját torrent programjába.

Így (:

2010. márc. 16. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:

De én nem egy torrent tracker-ről letöltött cuccot akarok átküldeni valakinek.

Hanem egy fájlt ami az én gépemen van abból csinálnék utorrent-ben egy torrent fájlt, és úgy átküldeni valamit egy másik gépre.

2010. márc. 16. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Létrehozod a .torrentfájlt, engedélyezed a DHT-t, átküldöd neki a .torrentfájlt és DHT-n keresztül letölti.

Vagy létrehozod a torrentfájlt, trackernek megadod : ***** , átküldöd a .torrentfájlt és xy meg letölti az openbittorrent trackerén és DHT-n keresztül.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 17. 09:25
 4/6 A kérdező kommentje:

És akkor más nem fogja letölteni, hogy ha észreveszik az openbittorrent-en?

Vagy DHT pont erre jó?

2010. márc. 17. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az openbittorrent csak egy tracker nincs hozzá oldal ahonnan le tudnák tölteni. Csak az tudja letölteni akinek átküldöd a torrentfájlt. A DHT egy elosztott tracker lényegében azon keresztül is csak az tudja letölteni a tartalmat akinek megvan a .torrentfájl.
2010. márc. 18. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Oks, kösz mindenkinek.
2010. márc. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!