Miért akad a GTA V ezen a gépen?
AMD FX 6300 6 mag 3.5 GHZ
Gigabyte radeon hd 78502gb OC
8gb 1866mhz corsair ram
gigabyte ga 990xa ud3 alaplap
Ha más nem legalább medium beállításokon mennie kéne a játéknak, de ellenben csak szinte minimumon érem el a stabil 40 fps-t. 1680x1050 felbontáson ráadásul, mert annyit bír a monitorom.
Tört változat
Fel vannak telepítve a videokártya driverek? Ha igen, akkor keressél hozzá frissítést.
Nekem gyengébb gépem van, s még is 1980x1024-es felbontáson, hingh grafikai beállítások mellett 30-40FPS-el szépen futtatja.
Valami szoftveres gubanc lesz, vagy a tört verziód ramaty.
Frissítsd a drivereid, törölj le minden vackot amire nincs szükséged, szüntess meg minden felesleges háttérprogramot (torrenttől kezdve minden felesleges mögöttes folyamatot)
Nekem is gyengébb gépem van, és ennél jobban fut.
Négy oka lehet:
1. Szoftveresen nincs rendben a géped és valami háttérben futó folyamat megeszi az erőforrásokat.
2. Kevés a proci. Sok magja van, de gyengék. Ha a játék pont nem skálázódik jól a magok számával, cseszheted őket. Mivel azt írod, minimumon éred el a 40fps-t, vagyis magasabb beállításokon még lassabb, ez inkább GPU limitre enged következtetni. A processzorterhelés kevéssé függ a grafikai részletességtől, inkább az objektum számtól, ami nagy látótávolság és sűrű forgalom esetén jelentkezhet.
3. Kevés a videokártyád. Ez elég valószínűtlen, nem sokban marad el az ajánlott követelmények közt szereplőtől, szerintem mediumon is bírnia kellene.
4. Kalózváltozat és elszúrták a törést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!