Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a GTA V ezen a gépen?

Miért akad a GTA V ezen a gépen?

Figyelt kérdés

AMD FX 6300 6 mag 3.5 GHZ

Gigabyte radeon hd 78502gb OC

8gb 1866mhz corsair ram

gigabyte ga 990xa ud3 alaplap

Ha más nem legalább medium beállításokon mennie kéne a játéknak, de ellenben csak szinte minimumon érem el a stabil 40 fps-t. 1680x1050 felbontáson ráadásul, mert annyit bír a monitorom.

Tört változat

2015. okt. 18. 16:37
 1/8 IceHunter ***** válasza:

Fel vannak telepítve a videokártya driverek? Ha igen, akkor keressél hozzá frissítést.

Nekem gyengébb gépem van, s még is 1980x1024-es felbontáson, hingh grafikai beállítások mellett 30-40FPS-el szépen futtatja.

2015. okt. 18. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Valami szoftveres gubanc lesz, vagy a tört verziód ramaty.

Frissítsd a drivereid, törölj le minden vackot amire nincs szükséged, szüntess meg minden felesleges háttérprogramot (torrenttől kezdve minden felesleges mögöttes folyamatot)

Nekem is gyengébb gépem van, és ennél jobban fut.

2015. okt. 18. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Négy oka lehet:

1. Szoftveresen nincs rendben a géped és valami háttérben futó folyamat megeszi az erőforrásokat.

2. Kevés a proci. Sok magja van, de gyengék. Ha a játék pont nem skálázódik jól a magok számával, cseszheted őket. Mivel azt írod, minimumon éred el a 40fps-t, vagyis magasabb beállításokon még lassabb, ez inkább GPU limitre enged következtetni. A processzorterhelés kevéssé függ a grafikai részletességtől, inkább az objektum számtól, ami nagy látótávolság és sűrű forgalom esetén jelentkezhet.

3. Kevés a videokártyád. Ez elég valószínűtlen, nem sokban marad el az ajánlott követelmények közt szereplőtől, szerintem mediumon is bírnia kellene.

4. Kalózváltozat és elszúrták a törést.

2015. okt. 18. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Kalóz változat! Én is ezzel küzdök! Pedig nekem atomerőmű gép van még is szaggat! Nagyon úgy tűnik,hogy ha ezzel akarunk játszani akkor meg kell venni! Sajna!
2015. okt. 18. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajna? Ez a játék azon kevesek közé tartozik a piacon, amit tényleg megéri megvenni.
2015. okt. 18. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Az lesz a vége!:)
2015. okt. 18. 16:56
 7/8 Sanyi Creed válasza:
Szia! A GTA 5 most nem fut jól a törött verzió "Kalóz" verzió sem, A GTA 5 öt nem lehet törezni,Mediumon kéne laggmentesen futnia. Akkor valami nem stimmel a rendszerkövetelménnyel az... Azt észrevetted hogy az új updatenál csökken az fps eső után. Ez a gta 5 hibája. Hidd el ha Easy n se fut akkor nem való a gépedre a gta 5 remélem segítettem és nem sértettelek meg
2015. dec. 1. 21:27
 8/8 IceHunter ***** válasza:
l
2015. dec. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!