Mi a jó anyám van a GTA5-el?
Figyelt kérdés
Eredeti steam-es verzió, megjelenés napján vettem meg anno. Windows 8-al tökéletesen működött, most is működik a prológus részen rendesen, de mikor már kezdődne a story, amikor a fehér és piros kocsival kell eljutni az autókereskedőhöz, fogja magát és kidob kevés memória címszóval. 8GB ddr1600 ram van a gépben, elég kell hogy legyen mert az előző windowson is futott átlag 50 fps-el a játék fullon. Mi lehet a probléma? Beállítás, windows vagy mi?2015. okt. 18. 12:44
1/1 A kérdező kommentje:
Annyi változás van hogy Windows 10-en nem SSD-re telepítettem, most megpróbálom ezt a változatot alkalmazni. Mert mikor utánaolvastam külföldi oldalakon virtuális memória buherációkat írt le javításként.
2015. okt. 18. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!