Nyertes1000 kérdése:
Miért piros amit le akarok tölteni?
Figyelt kérdés
Piros ncro-re letöltés nél minden torrent nem csinál semmit. nem értek hozzá, de letöröltem, újra leszedtem (utorent) másik verziót is próbáltam már. ?!?!?!2015. okt. 15. 18:15
1/5 anonim válasza:
most az utorrenten piros a dolog (hálózati hiba) vagy letölteni nem tudsz az ncorról (esetleg warn/korlátozás miatt) ?
2/5 A kérdező kommentje:
ncorerol letudok tölteni csak maga a letöltési folyamat nem megy
2015. okt. 15. 18:18
3/5 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/xx/Desktop/N%C3%A9vtelen.png
2015. okt. 15. 18:19
4/5 anonim válasza:
#3: Szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy C:-ről linkelsz. És mivel átírtál benne karaktereket (júzernév), ezt az URL-t már a te géped sem tudná feloldani.
De sebaj, értjük: utorrenten piros a csík.
Sok topik született már hasonló problémáról, megnézegethetnéd őket, hátha van épkézláb ötlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!