Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A mai nap frissítettem Windiws...

A mai nap frissítettem Windiws 10 re, és letöltésnél és telepítés közben volt internetem, de miután végzett és bejött az asztal már nem volt internet. Miért?

Figyelt kérdés

Akárhova dugom be az internet kábelt a routerbe ( csak ez van, nincs modem, csak a routerbe megy be egy DSL kábel.)

És a routerből jön ki 2 netkábel egyik a PC be másik egy modembe ami össze van kapcsolva a tv vel

H_lye invitel így csinálta meg.

Valaki tudja miért nincs netem. Telepítsem újra tiszta telepítéssel.

2015. okt. 14. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Eredeti windows?
2015. okt. 14. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. De a 7 se volt az( de aktiválva volt) és ott volt net. Plusz ismerősömnek se volt eredeti a win7 je és ő már régebben frissített 10re, és neki nem volt ilyen problémája.
2015. okt. 14. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Már semmi.

Csak újra kellett indítani a routert.

:D

Mielőtt mindanád miért nem csináltam meg a kérdés kiirása előtt, azért nem mert az ijedtségtől meg az idegességtől nem volt eszemben. :D

2015. okt. 14. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ijesztő lehetett hogy már vagy 20 perce nincs internet.... :D
2015. okt. 14. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem 20perc volt hanem legalább 2 óra

És nálunk ha nincs net akk tv sincs

Ezért ijedtem meg hogy elcsesztem az egész rendszert.

2015. okt. 15. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Te jó ég, tv sem volt... :o csoda hogy túlélted. Igazi hős vagy! :)
2015. okt. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!