Minecraft Story MODE mi is ez?
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mivel van az új Minecraft Story MODE Xbox One-ra szóval milyen lesz ez a játék? Azt olvastam hogy a
Telltale Games és a Mojang Készítette szoval a mojang eddigis a minecraftot fejlesztgette most előáltak egy story Moddal és mivel az Telltale Games-nek is benne volt a keze ez is olyan lesz mint a
The Walking Dead S1, The Walking Dead S2, Life Is Strange, Game Of Thrones stb... szóval ez is epizódokból fog állni és a történet úgy fonódik ahogy játszol mert akkor nagyon jó lesz mert a minecraft-ból még nem csináltak semilyan Story-t csak játszani kellett és kész szóval szerintem ha ez lessz a felállás akkor nem fogok csalódni mert a TellTale eddig is csak remekműveket adott ki a keze közül és eddig minden játékukat szó szerint zabáltam.
Remélem ez is olyan jó lesz és elsőre kerül fel a polcomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!