A Windows fényképezgető programba hogyan tudom beállítani a diavetítés idejét? Mondjuk egy kép 1mp-s legyen utána következzen a következő kép.
Diavetítés alatt jobb klikk a képen, it választhatsz a "lassú, a "közepes", és a "gyors" lehetőségek közül.
Másodperc pontosan beállítani esetleg a rendszerleíró adatbázison belül lehet, de fogalmam sincs hogy hol.
Tudnék viszont ajánlani egy, a windows képnézegetőnél sokkal sokoldalúbb és testreszabhatóbb képnézőt, a Faststone Image Viewer-t.
A beállításai között szerepel a diavetítés idejének másodperc pontos megadási lehetősége, még akár áttűnési efektust is adhatsz hozzá. Ráadásul ingyenes.
köszönöm szépen de sajnos nem itthonra kell hanem be kell vinnem a suliba egy prezentációt és sajnos maradni fog a ppt.
annyi a problémám a ppt-vel,hogy egy jó hátteret kellene keresnem mert ha van egy kis kép tehát nem elég nagy egy teljes diához akkor ott van középen és mögötte pedig látszik a fehér háttér,míg a windows fénykép.-ben szépen oldalt van 2 fekete csík.
A faststone image viewer-nek van portable verziója is, nem kell telepíteni, rárakod egy pendrive-re vagy lemezre, és onnan futtatod. Bárhová magaddal tudod vinni.
Töltsd le e jobb oldalon található portable verziót, a letöltött zip fájlt csomagold ki egy eszközre. és a FSViewer.exe -vel futtatod.
Kipróbáltam 187 kép és 1,30 órám veszett oda mert nem tudta rendesen lementi illetve nem lehetett olyat beállítani,hogy 1,5mp-s legyen 1 kép ideje.
Mindegy azért kösz tudom nem a te hibád hanem a programé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!