Van linuxra valamilyen driver frissítő program?
Figyelt kérdés
ha nincs akkor valami oldal ohonnan ati radeon hd 2600Pro hoz letölthetek linuxos drivert
ha számit Linux Mint cinnamon 32 bit-em van :D
A jó válaszokra megy a zöld pacsi!
2015. okt. 13. 17:23
1/9 anonim válasza:
Ez eléggé régi kártya, újabb mintekhez már nem lehet külön telepíteni, csak a default driver marad.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát az nagy baj mert igy minden játék akadozik
:(
2015. okt. 13. 17:52
3/9 anonim válasza:
Linux-ra nincs ilyen.Ezt a kérdést tedd fel itt: [link] Valószínűleg Xorg driver-t kell telepíteni.
4/9 anonim válasza:
A "Menü" gombra való kattintás után az "Adminisztráció" csoportban az "Illesztőprogram-kezelő" ikonra való kattintás után feltelepíthető a zárt eszközmeghajtó:
* [link]
* [link]
Bár az Ubuntu-hoz (amiből a Linux Mint is származik) és a Red Hat Enterprise Linuxhoz ennél a régi kártyánál nincs hivatalos (AMD által támogatott) támogatás:
Esetleg megpróbálkozhatsz a közösségileg fejlesztett 2013-as meghajtóprogrammal:
5/9 anonim válasza:
vga driver telepítése ubuntun.:
https://www.youtube.com/watch?v=h4Dt9nBcSBg
minten is valahogy így kell keresni.
6/9 anonim válasza:
Még arra figyelj hogy kernel frissítéskor rakd újra a driver-t abban azt esetben ha zárt driver-t telepítesz az AMD oldaláról.
7/9 A kérdező kommentje:
na most a illesztőprogram-kezelőbe nem ad ki semmit tehát... nem tudom pedig biztos hogy elavult a driver bevallom nem rég váltottam win röl linux ra windowsnál könnyen frissítettem minden drivert és nagyobb is lett a kártya teljesítménye (jobban futottak a játékok)
2015. okt. 13. 18:23
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
A legacy ati driverrel probálkozhatsz de szerintem a nyílt mesa driver jó. Nekem legalábbis nem akadozik és stabilabb is. Majd ha lesz egy új az X11 helyett akkor van esély rá hogy kap a linux is egy normális gyártói vga drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!