Windows 10-en miért nem indul el a Call of Duty 2?
Azért szeretném használni a Windows 10-et mert olyan funkciókat tud nyújtani amiket mondjuk a 7, vagy a 8, nem, és nekem ezek tetszenek. Emellett több tesztet is elvégeztem amik kimutatják hogy gyorsabb a Windows 10. Maga az operációs rendszer. A játékok már annyira nem, de ez a pár fps nem lényeg.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak, hogy elinduljon a Call of Duty 2 és tudjak vele normálisan Multizni?
Kompatibilitás átállítása nem segít.. Rendszergazdailag indítva sem. Ötlet?
Előre is nagyonszépen köszönöm!!!! :)
Azért nem megy mert a játék régi, a Windows 10 meg új, nemtudom hogy miért nem megy, sajnos én is jártam úgy hogy egy játék XP-n futott de mikor 7-re váltottam nem ment.
Esetleg próbáld meg régebbi Windows alatt futtatni.
Hello
Itt a megoldás Windows 8-ra,de most telepítettem fel Windows 10-re.
https://www.youtube.com/watch?v=IXpcsWXa8Ps
Jó gamet.
Szia call of duty multi,tulajdonságok ,kompatibilitás, kompatibilitás üzemmód futtatás előtti négyzetbe tegyél egy pipát és válaszd ki a windows xp (service pack 2) és alkalmazd ja és kell hozzá egy mikrofon usb vagy jack dugós mert csak úgy indul el különben nem lesz kép "meglepő de így van
sok szerencsét..
Írj hogy működik vagy sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!