Valaki nem akar játszani velem a CS:GO-ban?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve vettem meg, de alig játszottam vele, mert botokkal unalmas, elég béna vagyok, de hozzá teszem hogy mellette lány is.
Nagyon örülnék, ha valakivel egy külön szerveren elsajátíthatnék egy két olyan dolgot, amivel nem puffantanának le élesben 1 mp alatt...
köszke :D
21/L
2015. okt. 9. 00:58
1/7 anonim válasza:
valamiért kételkedem hogy lány vagy
2/7 ThodEE GoD válasza:
Szerintem nem kell kételkedni benne, van több lány ismerősöm akikkel együtt CoD2-4ezek.
Sajnos CS-t a source nál abbahagytam, valamiért a CoD jobban megfogott, remélem találsz értelmes lövöldöző társat :)
3/7 anonim válasza:
Te jó ég, 2002 óta nem CS-eztem. :) Ha el tudod magyarázni hogy hogy kell interneten művelni ezt, szívesen játszok veled amikor időm engedi. :)
4/7 A kérdező kommentje:
hát hidd el szívesen elmagyaráznám neked, de igazából én csak megvettem a steamen és azóta csak úgy van a gépemen, néha belépek és játszom egy kicsit de mindig megunom hogy meghalok :D
2015. okt. 9. 15:24
5/7 anonim válasza:
hát, ha casual meccsen tolod akkor nagyobb rá az esély, ott bármilyen profi játékost kaphatsz ellenfélnek, rankeden viszont általában hozzád hasonló képességűekkel dob össze (de persze ott is lehet valami nyomorék smurf aki igazából sokkal magasabb rankon van csak megvette megint a játékot mert erre veri hogy a nála rosszabbakat kisujjból kinyírja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!