Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A firefox böngészőben nem...

A firefox böngészőben nem lehet beállítani (nem ad rá lehetőséget) a newtab url címét az about:config -ban miért?

Figyelt kérdés

Hiányzik onnan a newtab.url. Nincs ott.

Csak ezek vannak:

[link]

2015. okt. 8. 05:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Eltávolította a Mozilla, mivel sok, a böngészőket támadó vírus átállítja a kezdőlapokat, így viszont nem tudják Firefoxban.

[link]

2015. okt. 8. 07:05
 2/3 miskanaruska válasza:
Nekem ott van, de hiába állítom át saját nézetemre, akkor is ez az új baromság (bélyegkép vagy "csempe")jön be. Aki nem tudja használni a számítógépet, hogy egy ilyen egyszerű dolgot beállítson, az ne gépezzen.
2015. okt. 8. 08:22
 3/3 miskanaruska válasza:
Értem én azalatt, hogy mindent letöltögetnek az emberek, agyba-főbe telepítgetnek, és utána sírnak, hogy nem megy a gép. Én tudatosan személyre szabom a gépemet, de nem vagyok számítógépguru, de azért kiigazodom a lehetőségek közt, hogy milyen programokat lehet telepíteni és mire való.
2015. okt. 8. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!